Magasinet Harmoni https://www.magasinetharmoni.no Magasinet for ny bevissthet og spiritualitet Thu, 01 Aug 2019 20:10:21 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 https://www.magasinetharmoni.no/wp-content/uploads/2017/08/cropped-harmoni-logo720wretina-32x32.png Magasinet Harmoni https://www.magasinetharmoni.no 32 32 Drømmetolkning- Øyet som ser https://www.magasinetharmoni.no/drommetolkning-oyet-som-ser/ Thu, 01 Aug 2019 20:07:44 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=13176 Av Gro Elisabeth Walle

Hva jeg ser med lukkede øyne er ikke alltid lett å formidle. Likevel er det dette indre universet som ser ut til å påvirke meg mest i dagliglivet.
Øyet som symbol representerer Alkymisten: Det jeg ser på vil vokse og endre seg etter hva min intensjon tilsier.

Det jeg velger å ha fokus på skaper mer av seg selv, enten jeg er bevisst det eller ikke. Min evne til «å se» har en avgjørende effekt på livet mitt, derfor blir det viktig å gjøre meg bevisst hva jeg velger å ha fokus på i øyeblikket.

«All

]]>
Menneskeheten er en ung rase https://www.magasinetharmoni.no/menneskeheten-er-en-ung-rase/ Sun, 28 Apr 2019 16:57:54 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12945 Er vi i ferd med å våkne?

Dinosaurene var her i nesten 200 millioner år.  Vi vet lite om hvordan de utviklet og endret sin spirituelle forståelse i denne tiden, men mye tyder på at de ikke var veldig opptatt av den slags.
Menneskerasen slik vi kjenner den i dag har vært her i kanskje 200 000 år.  I løpet av den tiden har vi bokstavelig talt kommet oss på beina, ned fra trærne og inn i finklærne og skapt et verdensomspennende nett av tanker og ideer som vi kaller internett.

Den estimerte tiden for universets eksistens er 13,7 milliarder

]]>
Hva er NDO – Nær-døden-opplevelser https://www.magasinetharmoni.no/hva-er-ndo-naer-doden-opplevelser/ Mon, 01 Apr 2019 20:44:56 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12872

Av Henning Jon Grini

I vår såkalte siviliserte verden i dag er det mange som tror at når dette livet en gang tar slutt så er man utslettet.Denne artikkelen handler ikke om utslettelse, men om en fortsettelse, et liv etter døden.

Andre tror at livet fortsetter etter døden, men mange av dem tror man bare kan komme der på visse betingelser.Denne artikkelen handler ikke om betingelser, men om betingelsesløs kjærlighet.

Nær-døden-opplevelser, forkortet til NDO, er kort fortalt opplevelser noen mennesker har hatt etter at vedkommende har blitt betegnet som død, men blitt gjenopplivet. Opplevelsene disse menneskene har er påfallende like,

]]>
Tiden leger alle sår Hvordan årstidene influerer på ditt stjernetegn https://www.magasinetharmoni.no/tiden-leger-alle-sar-hvordan-arstidene-influerer-pa-ditt-stjernetegn/ Tue, 05 Feb 2019 00:20:03 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12633

Vekten

Vekten står også med et ben i høsten og et ben i sommeren. Den har satt i gang bevegelsen mot den kalde tiden, og har derfor et stort behov for å samle alle menneskene i et fellesskap og forberede seg på å gjøre det varmt og koselig innendørs.

På samme måte som Væren begynner ved et jevndøgn (vårjevndøgn) så begynner Vekten ved høstjevndøgn når dag og natt er like lange.

Vekten er på vei inn i stillheten og skjønnheten. Der Væren ville skape det nye, vil Vekten sanke sammen alt det vakre. Den vil ta vare på livet og

]]>
Er du en portal? https://www.magasinetharmoni.no/er-du-en-portal/ Fri, 01 Feb 2019 18:15:16 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12541

Stjerneporten er en portal som alltid står åpen.
Det er en forbindelse fra kosmos.

Av Marbella Barajas

En som kan gå gjennom portaler blir ofte oppfattet som å være en drømmer. Vedkommende er gjerne så forbundet med andre dimensjoner at denne virkeligheten siver gjennom og inn i vår tredimensjonale verden.
Dette kan vise seg ved at man ser hjelpere, engler og energier som er i luften. Du føler deg kanskje litt fjern fra andre og samfunnet på grunn av disse portalene?
Frekvensen i slike portaler kan lett oppleves som overveldende, men de er der for å hjelpe deg.

For meg

]]>
Syng for meg, o Muse! Med de ni muser som inspirasjon https://www.magasinetharmoni.no/syng-for-meg-o-muse-med-de-ni-muser-som-inspirasjon/ Wed, 02 Jan 2019 22:45:57 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12147

Tekst: Anniken Johansen

Stanger du hodet i veggen når du skal være kreativ? Sliter du med skrivesperre? Du har kanskje for første gang på lenge god tid, du skal sette deg ned og forfatte den teksten du hadde i hodet for bare kort tid siden. Så setter du deg ved bordet og tar tastaturet fatt, tomt, ikke et ord får du ned. Hva gjør du da? Fra litteraturen kjenner vi til Dante og Shakespeare. Begge påkalte de ni muser fra gresk mytologi når de fikk såkalt skrivesperre. I vårt innerste selv kan vi få tilgang til en uendelig strøm av

]]>
Vintersolhverv https://www.magasinetharmoni.no/vintersolhverv/ Fri, 21 Dec 2018 12:09:32 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=12080 Natta før sola snur er den lengste natta i året.
Det er en natt som favner alle andre netter i seg. Denne natten tar i mot og omfavner vinteren.
Det er stillheten, dypet, roen og forståelsen av at frem av mørkets uendelige muligheter vil senere all dagens gaver stige frem. Når man gir slipp på alt lyset og verden står stille og er dekket av fred, så er det absolutt nødvendig for at helt nytt og friskt liv skal kunne stige frem.

I norrøn mytologi er det Frigg, Odins ledsagerske og kjærlighetsgudinne som står fremst i denne natten. Det er

]]>
Astrologi: Fødselshoroskopet – kartet over deg https://www.magasinetharmoni.no/astrologi-fodselshoroskopet-kartet-over-deg/ Sat, 17 Nov 2018 18:07:01 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=11920
Da du kom til verden fikk du med din egen helt private reisehåndbok for ditt opphold her. Det er ditt fødselshoroskop. Ditt fødselshoroskop er et kart over deg. Det kan vise til deg som en fysisk skikkelse. Hvem du er psykologisk og hva sjelens intensjon er med å fødes som deg.

Horoskopet er basert på planetenes stilling på himmelen da du ble født. Det er avhengig av fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født.

Hva kan du forvente av en astrologisk konsultasjon?

Gjennom en konsultasjon vil du få utvidet din forståelse av hvem du er, dine evner og talenter, din

]]>
1-ÅRIG TAROTUTDANNELSE https://www.magasinetharmoni.no/1-arig-tarotutdannelse/ Tue, 30 Oct 2018 22:52:02 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=11833

1-ÅRIG TAROTUTDANNELSE
med Per Henrik Gullfoss start 6. februar 2019

◆ Vil du åpne dører mot ny innsikt og bevissthet.

◆ Gjennom kurset vil du få en grunnleggende forståelse av hvert enkelt tarotkort.

◆ Lær om sjelens intensjon og hvordan jeget ditt kan realisere den!

◆ Du vil lære å legge tarotkort for deg selv og andre.

Meditasjon, fantasireiser, energiøvelser med mer vil bli brukt for å gi en personlig opplevelse av kortene. Forvent at kurset kan berøre deg dypt, sette i gang forandringer og åpne for ny bevissthet og energi.

Henvendelse og informasjon:
Per Henrik Gullfoss, mobil 93420205
E-mail:

]]>
Knut Arild Hareide https://www.magasinetharmoni.no/knut-arild-hareide/ Sun, 28 Oct 2018 11:45:18 +0000 https://www.magasinetharmoni.no/?p=11760 Knut Arild Hareide

Siden vi ikke vet eksakt tid for Hareides fødsel har vi satt den til kl 12. 00. Den tolkningen som kommer er basert på det vi kan si med sikkerhet ut i fra dag og sted for Hareides fødsel. Han er en Skytte med Månen i Krepsen. De tvil si at han i utgangspunktet er vidsynt, søkende, idealistisk og har sterkt behov for at livet skal gjennomsyres av mening (Skytten). Krepsemånen sier at familie, nærhet, omsorg og medfølelse er viktig og et sterkt element i hans liv.

Så langt ingen overraskelser. Det er kanskje heller ikke noen

]]>